Meld deg på Landsmøtet i kjemi!

Norsk Kjemisk Selskap (NKS) inviterer alle interesserte til spennende kjemi-dager på Lillestrøm 16.-18. oktober.

Det 21. Landsmøte i Kjemi arrangeres i forbindelse med LAB ’18 på Norges Varemesse. Landsmøtet går over tre dager, med temaer innen analytisk kjemi, makromolekyl- og kolloidkjemi, organisk kjemi, kvantekjemi og modellering, uorganisk kjemi og materialkjemi, matkjemi, kjemiens historie, katalyse, kjemometri samt kjemiundervisning.

NKS runder 125 år i år og dette markeres med et omfattende plenarprogram med inviterte foredragsholdere. Industry Lecture og foredrag ved årets Guldberg-Waage medaljør inngår også i plenarprogrammet. Det vil bli en felles Bankett for deltakerne på kvelder 16. oktober.

For mer info og påmelding, her. Påmeldingsfristen er 10. september.